Get Adobe Flash player

Slimme links

Het internet biedt een schat aan informatie. Wil je graag meer weten over het bestrijden van e-mailoverload, bezoek dan volgende links. Over e-mailtrainingen, communicatiecultuur, enz...

 

www.gunnarmichielssen.be

Maar liefst 15 gespecialiseerde schrijftrainingen, workshops en opleidingen over o.m. e-mailen, copywriting, offertes schrijven, klachten afhandelen via e-mail of brief.

 

Afkicken van E-Mail

Incompanyprogramma en e-mailtraining voor het bijsturen van de e-mailcultuur in uw bedrijf. Grappig, ultrakort en krachtig.

 

Priority Management

Slimmer werken met Outlook is een belangrijke stap naar beter timemanagement. Eén van de betere aanbieders van timemanagementtrainingen.

 

www.meereffect.nl

Getting things done. Als er één e-zine is waarop u zich beter wel abonneert, dan is het wel dit. www.outlook-tips.net In de knoop met Outlook? Deze Engelse site maakt komaf met twijfels en onduidelijkheden. Voor de verandering in mensentaal...

 

Schrijftrainingen

Op zoek naar een schrijftraining die werkt? Gunnar Michielssen & team helpen u en uw collega’s verder in het Nederlands en het Frans. Uw link? Heeft u een goede reden om hier ook vermeld te worden? Stuur ons een mail en wij overwegen uw vraag.